top of page

Референциите, които сме получили от наши клиенти. 

Референция
във връзка с участието на "Директ.БГ" ЕООД в конкурси 

   Фирма "Директ.БГ" ЕООД е дългогодишен делови партньор на ИНГ Банк Н.В. - клон София. За времето на нашето сътрудничество сме се убедили в качествената, ефективна и отлично свършена работа от страна на "Директ.БГ" ЕООД

С куриерска фирма "Директ.БГ" ЕООД работим успешно вече няколко години. Екипът, с времето е доказал своя професионализъм и точност, на които ние държим. Доволни сме от услугите, които предлага тази куриерска фирма, а именно това, че осигуряват изключително спешни пратки, винаги доставени в съответствие със сроковете и нашите изисквания. 

Екипът на фирмата е винаги отзивчив и предоставя бърза и коректна информация в случай на нужда. 

ИНГ Банк препоръчва куриерска фирма "Директ.БГ" ЕООД като надежден и коректен бизнес партньор, 

Референция
от Ogilvy Grub Bulgaria/ ОМ София ООД 

    Настоящата референция се издава в уверение на това, че фирма "Директ.БГ" ЕООД изпълнява своите ангажименти по предоставяне на куриерски услуги с изключителен професионализъм и в срок.  Считаме, че фирмата е в състояние да отговори максимално на нуждите и изискванията на всяка фирма или институция, благодарение на своя опит и професионализъм. 
Изразяваме своите отлични впечатления от коректно отношение на служителите на фирмата. 

С удоволствие препоръчваме фирма "Директ.БГ" ЕООД на бъдещите ѝ клиенти. 

Референция 

от МЕТАЛВАЛИУС ЕООД

С настоящата референция бихме желали да изразим задоволството си от съвместната работа с "Директ.БГ" ЕООД. 

Изключително сме доволни от високият професионализъм при изпълнение на куриерските услуги, пратките се доставят винаги в съответствие с договорните отношения. 

 

Персоналът на фирмата включва опитни специалисти, които са в състояние да минимизират и отстранят всеки възниквал проблем своевременно. 

Препоръчваме услугите на всички заинтересовани.  

Референция 

от Явлена Импанкт ООД 

С настоящата референция изразяваме своята удовлетвореност и висока оценка от професионализма и добрата работа на екипа на  "Директ.БГ" ЕООД. 

С куриерска фирма "Директ.БГ" ЕООД работим успешно вече няколко години. Екипът, с времето е доказал своя професионализъм и точност, на които ние държим. Доволни сме от услугите, които предлага тази куриерска фирма, а именно това, че осигуряват изключително спешни пратки, винаги доставени в съответствие със сроковете и нашите изисквания. 

Бихме препоръчали "Директ.БГ" ЕООД на всяка компания или лиже, което има нужда от качествени куриерски услуги и коректно отношение. 

Референция за предоставени услуги
от АСБИС България ЕООД  

   Настоящата референция се издава на фирма "Директ.БГ" ЕООД като положителна оценка за цялостната работа като наша куриерска фирма, През годините те са се доказали като истински професионалисти в доставките на спешни и бързи пратки за територията на град София. Фирмата изпълнява навременно доставките, проявява гъвкавост при изпълнението, коректно отношение и високо ниво на професионализъм и компетентност. 

Успешната съвместна работа с куриерска фирма "Директ.БГ" ЕООД ни дава основание да дадем висока оценка за професионализма на екипа на фирмата. Без съмнение препоръчвам Директ.БГ като надежден и коректен бизнес партньор. 

Референция
от Матракс ЕООД  

   Фирма Матракс ЕООД издава настоящата референция на фирма "Директ.БГ" ЕООД в уверение на това, че същата изпълнява коректно своите задължение по предоставяне на куриерски услуги. 
   За периода на нашето сътрудничество може да кажем, че фирмата работи точно, коректно и експедитивно. Винаги може да се разчита на бързото и  професионално изпълнение при доставките. Доставките винаги са изпълнени точно и в унисон с договорените отношения. 

Поради утвърдения ни опит в работата с тях, ги препоръчваме като надежден и сигурен партньор. 

Референция
от ИНГ Банк Н.Б.- клон София

  Настоящата референция се издава в уверение на това, че фирма "Директ.БГ" ЕООД изпълнява своите ангажименти по предоставяне на куриерски услуги с изключителен професионализъм и в срок. Считаме, че фирмата е в състояние да отговори максимално на нуждите и изискванията на всяка фирма или институция, благодарение на своя опит и професионализъм. Изразяваме своите отлични впечатления от коректното отношение на служителите на фирмата. 

С удоволствие препоръчваме фирма "Директ.БГ" ЕООД на бъдещите и клиенти.

Референция
от АКТАВИС ЕАД 

  Настоящата референция се издава в уверение на това, че фирма "Директ.БГ" ЕООД изпълнява своите ангажименти с изключителен професионализъм в срок. 

Считаме, че фирмата в е състояние да отговори максимално на нуждите и изискванията на всяка фирма или институция, благодарение на своя опит и професионализъм. Снастоящото  изразяваме своите отлични впечатления от коректното отношение на служителите на фирмата. 
С удоволствие препоръчваме фирма "Директ.БГ" ЕООД на бъдещите и клиенти. 

bottom of page