top of page
куриер

Изпращане на документи по куриер
 

   В наши дни, когато ежедневието ни става все по-натоварено и забързано, много често се случва, да трябва да предадете важни документи на свой близък, или пък на Ваш бизнес партньор, клиент и т.н., а в същото време да сте толкова заети, че да не разполагате с време, за да го сторите. Част от хората, в такива случаи го отлагат за следващия ден, или за когато са по-свободни. Да, но ако тези документи са изключително важни и спешно трябва да са при получателя, какво правите тогава? Ами според мен, отговорът е един – куриерски фирми.Тези фирми предлагат услуги по транспортиране на документи и пакети от точка до точка, някои само в рамките на България, а други в целия свят. Сред множеството куриерски фирми обаче, Вие трябва да изберете една, чиито услуги да използвате – няма как да изпратите едновременно, едно и също нещо два пъти с две различни фирми, нали?! Ако за първи път Ви се налага да използвате подобни услуги, вероятно ще се зачудите как да намерите такива фирми, и коя от тях би била подходяща за Вас.

  Сега ще Ви кажа: Като за начало, трябва да разполагате с компютър, който е свързан към интернет. Отворете Google или друга подобна търсачка и напишете „куриерски услуги”, „куриерски фирми” или друга подобна фраза. Ще Ви се покажат много на брой резултати, от които Вие трябва да избирате. Съветвам Ви обаче, да не се хвърляте на първата оферта – отделете малко време, разгледайте няколко сайта на такива фирми, вижте какви услуги предлагат, при какви условия, и на какви цени, и чак тогава преценете коя ще е най-подходящата за Вас. Ако фирмата която сте избрали Ви се струва непозната и я чувате за първи път, не се свързвайте веднага с нея, а направете едно мини проучване. Отворете пак търсачката и изпишете името на куриерската фирма, която сте избрали. От резултатите, отворете сайт, в който потребители, които са имали взаимоотношения с избраната фирма, са споделили мнението си за нея. Едва когато се убедите че фирмата е коректна и надеждна, чак тогава може да осъществите контакт с нея и да уговорите детайлите по пратката Ви.

  Друг начин да изберете коректна куриерска фирма от която за заявите куриер онлайн, е да се обърнете към Ваши познати или партньори, които са използвали неколкократно куриерски услуги, и да ги попитате кои фирми са използвали, коя фирма при какви условия изпълнява поръчките си, от коя фирма са най-доволни, и коя биха Ви препоръчали на Вас. Предполагам, че те няма да Ви подведат, така че може да им се доверите.Също така може да си изберете куриерска фирма, като знаете кои са лидерите в областта, спокойно може да се доверите на някой от тях, тъй като те вече са се доказали като коректни и сериозни изпълнители, и няма място за притеснение.Всичко зависи от Вас, а дали дадена фирма е подходяща за Вашия случай, ще прецените като се информирате при какви условия извършва услугите си, на какви цени, в какви срокове и т.н. Важно в случая е, фирмата да извършва нужните за Вас услуги, при изгодни и подходящи за Вас условия.

bottom of page