top of page
куриер, куриерски услуги

Direct.BG - Доставки за София

   Броят на куриерските фирми постоянно се увеличава. Това е породено от все по-голямото търсене на подобен вид услуга. Тези фирми са създадени за улеснение, по-голямо удобство и сигурност, когато изпращате или Ви изпращат нещо. Услугите които тези фирми предлагат са сходни с услугите на пощата – изпращане на писма, документи и пакети, само че тук, както вече казах, сроковете за доставка са по-кратки, сигурността е по-голяма, рискът от загуба на пратката липсва, а освен това, ако Вие пожелаете, служител на фирмата ще Ви посети на посочения адрес и ще вземе пратката Ви, за да я достави до нейния получател.

Няма смисъл да изпадам в по-големи подробности относно това каква дейност извършват куриерските фирми, но искам да Ви обърна внимание на една конкретна тяхна услуга – доставките за град София. Това е стандартна услуга на куриерските фирми, които имат офис в София, а доколкото аз съм наясно, май-всички такива фирми имат офиси в столицата. Това между другото. Услугата, която споменах по-горе, представлява доставка от точка до точка в рамките на столицата. Дали ще бъде от офис до офис, от врата до врата, от врата до офис или от офис до врата, това няма никакво значение – това го решавате Вие. Тази услуга е на разположение на всеки, който се нуждае и желае да се възползва от нея. Тя не е създадена само за улеснение на бизнеса, но и за удобство на обикновените хора. За куриерите не е важно кой сте, какъв сте и какво и къде работите, за тях Вие сте клиент като всички останали – с равни права, с еднакъв достъп до услугите, с пълна равнопоставеност с всички останали. Просто един клиент, като всички останали, който трябва да получи висококачествено и любезно обслужване и качествена услуга.

Доставки за град София може да използвате винаги, когато Ви се наложи – без значение какво и на кого ще изпращате, достатъчно е само всичко да е съобразено с действащото законодателство в страната – да не изпращате наркотици, оръжия и други вещи, забранени от закона. Всичко останало, което е законосъобразно и незабранено, може да бъде изпратено чрез куриер – без значение какви са обемът, формата и теглото на пратката.

   За да заявите куриер, който да Ви посети на посочен от Вас адрес, трябва да посетите уеб сайтът на куриерската фирма и да изберете опцията заявка за куриер или поръчай куриер и да попълните внимателно и правилно нужните данни. Другият вариант е да направите своята заявка за куриер по телефона – ще уточните всички подробности със служителя на фирмата, и в посоченото време на посоченото място ще пристигне Вашият куриер. Може би, като го обяснявам така, Ви се струва някаква дълга и сложна процедура, но това въобще не е така – всичко се случва само за няколко минути – с няколко кликвания на мишката, или с едно телефонно обаждане. Така че, ако се налага да ползвате куриерски услуги, не се колебайте да го направите. Благодарение на това, Вие ще си спестите време и нерви, които иначе ще пропилеете, за да отидете до пощенския клон, да чакате на опашка, за да пуснете пратката, пък и освен това тя ще бъде при получателя … не се знае кога. С куриерските фирми обаче, всичко се случва бързо и коректно, без губене на време и нерви, без излишни ходения и т.н.

bottom of page