top of page
куриер, куриерски услуги
Директ - Бързина и Качество
 

ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР ПРИ ДОСТАВКИТЕ
 

   Всеки, който е собственик на електронен магазин, иска да запази настоящите си клиенти, като в същото време да привлича и нови. Поради тази причина, всеки с онлайн магазин се стреми да откликва на своите клиенти бързо, да им предлага качествени стоки или услуги, достъпни цени и бърза доставка. Ето защо, повечето, да не кажа всички, онлайн магазини осъществяват доставката до клиента с помощта накуриерски фирми. Бързото и качествено обслужване дават голяма преднина на тези фирми, пред пощите, които предлагат сходни услуги, но с по-дълъг срок за доставка. Освен това, пращането на каквото и да било по пощата, носи риск от загуба на пратката. Малко по-сигурно е, единствено когато пуснете пратката препоръчана с обратна разписка, но тогава пък, цената става еднаква, може би и по-висока, с тази на куриерските фирми. Ето защо, собствениците на онлайн магазини предпочитат да осъществяват доставките до своите клиенти, използвайки услугите на куриери.

   И както не веднъж сме казвали, не е задължително да сте собственик на бизнес, за да може да се възползвате от качествените куриерски услуги. Всеки човек, без значение от възраст, класа, пол и професия, може да използва услугите на куриерски фирми. В крайна сметка, не само на бизнесмените се налага да изпращат и получават разни неща, нали така? Може да изпращате по куриер всичко, каквото Ви хрумне, стига то да е позволено от закона. Хранителни стоки и продукти, документи, подаръци, сувенири и всичко друго, което съобразено с действащото законодателство в Република България и не е забранено от него, може да бъде изпратено чрез куриерска фирма. Всеки човек, на който се налага да изпрати нещо до някъде, маже да потърси куриерска фирма и да ползва услугите й.

   За да проверите дали една куриерска фирма е коректна и предлага качествени услуги, трябва само да напишете името й в интернет търсачка, например Гугъл, и да отворите някой форум, в който други хора вече са използвали услугите на въпросната фирма и са споделили впечатленията си от нея с останалите. Така най-лесно ще може да прецените дали дадена фирма заслужава Вашето доверие. Не пропускайте тази стъпка, особено ако сте се спрели на фирма, която чувате за първи път, но сте я избрали заради по-ниските цени. Имайте предвид, че това може да е някаква схема за измами. Човек никога не знае от къде може да си навлече неприятности. Ето защо, преди да се свържете с избраната куриерска фирма, първо прочетете мненията на хората, които вече са се възползвали от услугите й.

   Изпълнявайки горните съвети, Вие ще направите своя правилен избор на куриерска фирма, за който после няма да съжалявате. Ще получите бързина и качество на доставката, любезно и коректно обслужване, и всичко това на разумна цена. В никакъв случай не се доверявайте на новоизлюпени фирми, които чувате за пръв път, и за които не намирате нито едно мнение из мрежата. Вероятността подобна фирма да е измамна, е голяма. Доверявайте се само на проверени куриерски фирми.

Когато Ви се наложи да търсите куриерска фирма, имате богат избор, така че, коя точно фирма ще предпочетете, зависи единствено и само от Вас.

bottom of page